AH to go 24/7 at work

Lekkere en veilige catering?
Dat kan met Albert Heijn to go 24/7 at work.

AH to go 24/7 at work

AH to go 24/7 at work

Nu consumenten zich meer dan ooit bewust zijn van hun gezondheid, vitaliteit, hygiëne en een gevarieerd aanbod, kan de onbemande 'Albert Heijn to go 24/7 at work' op verschillende manieren helpen om aan de nieuwe wensen van jouw medewerkers te voldoen. Selecta en Albert Heijn to go bundelen haar krachten middels dit premium, 24/7, onbemand en modulair concept.

Lekkere en veilige catering?

Lekkere en veilige catering?

Dat kan met Albert Heijn to go 24/7 at work.

Niet alleen samenwerken, maar ook catering is de laatste maanden noodgedwongen ingrijpend gewijzigd.
Flexibeler in werktijden en bezetting, voldoet een traditionele cateringoplossing niet langer.

Daardoor zouden werknemers 24/7 toegang moeten hebben tot gevarieerd en gezond eten en drinken. Ons Albert Heijn to go concept helpt bij de transformatie van kantoor naar ontmoetingsplek. Dankzij de samenwerking met Albert Heijn kunnen we ook jouw organisatie met een uitgebreid assortiment gezond en vers eten en drinken.

00:00 / 00:00

Geïnteresseerd in 'AH to go 24/7 at work'? Vraag meer informatie aan!

vraag een meer info of een offerte

Geïnteresseerd een van onze oplsossingen? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com of bellen naar 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Foodie's & AH to go 24/7 at work.

Geschiedenis

Geschiedenis en ontstaan van FOODIE’S

De roots van FOODIE’S liggen in Italië. FOODIE’S is daar niet alleen bekend om de MicroMarket, maar ook om de typische Italiaanse broodjeszaken met een vers, huisgemaakt assortiment.

Leuk om weten: Het FOODIE’S logo is gëinspireerd op de beginjaren. Toen al werd de bezorging gedaan op de (groene) fiets. Vandaag staat deze fiets in het logo voor de gezonde lifestyle en duurzaamheid van FOODIE’S.

In 2021 kunnen wij het aanbod verder uitbreiden en starten we een samenwerking met 'Albert Heijn to go 24/7 at work'.

Een FOODIE’S op (jouw) maat

Door de modulaire opbouw past een FOODIE’S op iedere locatie. De modules bestaan in de basis uit schaprekken, coolers en het selfservice kassasysteem. Maak uw FOODIE’S compleet met microgolf, een luxe koffievoorziening en de soepserver met 100% natuurlijke ingrediënten!

Wij adviseren, maar jij kiest!

Wij hebben een breed aanbod van heerlijke broodjes, salades, (gezonde) snacks drankjes. Wij adviseren je graag, maar jij bepaalt zelf welke producten voor welke prijs aangeboden wordt aan je medewerkers.

Geen zorgen, wij regelen alles

Onze operator komt dagelijks de FOODIE’S vullen en schoonmaken. Uiteraard is de kwaliteit en daarmee ook de veiligheid van het eten belangrijk voor ons. Wij zorgen dat het kassasysteem altijd up-to-date is, om het afrekenen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook voor beveiliging wordt gezorgd, door middel van discreet geplaatste veiligheidsmaatregelen.