Foodies

Lekkere en veilige catering?
Dat kan met Foodies  24/7 at work.

Foodies 24/7

Foodies 24/7

Niet alleen samenwerken, maar ook catering is de laatste maanden noodgedwongen ingrijpend gewijzigd.
Flexibeler in werktijden en bezetting, voldoet een traditionele cateringoplossing niet langer.

Daardoor zouden werknemers 24/7 toegang moeten hebben tot gevarieerd en gezond eten en drinken. Ons Foodies concept helpt bij de transformatie van kantoor naar ontmoetingsplek. Dankzij Foodies kunnen we ook jouw organisatie met een uitgebreid assortiment gezond en vers eten en drinken aanbieden.

Geïnteresseerd in Foodies? Vraag meer informatie aan!

vraag een meer info of een offerte

Geïnteresseerd een van onze oplsossingen? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com of bellen naar 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Foodies 24/7 at work.

Geschiedenis

Geschiedenis en ontstaan van FOODIES

De roots van FOODIES liggen in Italië. FOODIES is daar niet alleen bekend om de MicroMarket, maar ook om de typische Italiaanse broodjeszaken met een vers, huisgemaakt assortiment.

Leuk om weten: Het FOODIES logo is gëinspireerd op de beginjaren. Toen al werd de bezorging gedaan op de (groene) fiets. Vandaag staat deze fiets in het logo voor de gezonde lifestyle en duurzaamheid van FOODIES.

 

Een FOODIES op (jouw) maat

Door de modulaire opbouw past een FOODIES op iedere locatie. De modules bestaan in de basis uit schaprekken, coolers en het selfservice kassasysteem. Maak uw FOODIES compleet met microgolf, een luxe koffievoorziening en de soepserver met 100% natuurlijke ingrediënten!

Wij adviseren, maar jij kiest!

Wij hebben een breed aanbod van heerlijke broodjes, salades, (gezonde) snacks drankjes. Wij adviseren je graag, maar jij bepaalt zelf welke producten voor welke prijs aangeboden wordt aan je medewerkers.

Geen zorgen, wij regelen alles

Onze operator komt dagelijks de FOODIES vullen en schoonmaken. Uiteraard is de kwaliteit en daarmee ook de veiligheid van het eten belangrijk voor ons. Wij zorgen dat het kassasysteem altijd up-to-date is, om het afrekenen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook voor beveiliging wordt gezorgd, door middel van discreet geplaatste veiligheidsmaatregelen.