Het 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' koffieconcept

VERSTERK UW DRANKENAANBOD

Het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept biedt oplossingen op maat van alle zakelijke behoefte en biedt een premium koffie-ervaring die bekend en geliefd is bij consumenten over de hele wereld.

We Proudly Serve Starbucks™

WAT IS HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT?

Met het 'We Proudly Serve Starbucks® koffieconcept' kunt u uw klanten een uitgebreide keuze Starbucks®-dranken aanbieden. Het aanbieden van Starbucks® dranken is meer dan alleen een geweldige kwaliteitskoffie. Met het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept kunt u rekenen op de beste training en ondersteuning in zijn klasse, zodat u de beleving kunt verbeteren, consumenten kunt aantrekken en de omzet kunt verhogen.

We Proudly Serve Starbucks™

FLEXIBLE OPLOSSNG OP UW MAAT

De zelfbedieningsoplossing uit het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept biedt een geautomatiseerde ervaring, waarbij consumenten zichzelf een ruime keuze aan Starbucks®-dranken kunnen serveren, gemaakt van verse bonen en echte melk. Deze zelfbedieningsoplossingen zijn verkrijgbaar als modulaire table top en als vrijstaande eenheden die in elke omgeving passen, met een optie voor een cashless betaalsysteem. Wat uw eisen ook zijn, de flexibele koffieconcepten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. 

We Proudly Serve Starbucks™

SELECTA EN HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT

We hebben bij Selecta de favoriete koffiemerken van de hele wereld samengebracht . Als Europees toonaangevende leverancier van voedings- en drankoplossingen bieden we een ongeëvenaarde servicekwaliteit - elke dag of zo vaak u maar wenst. Met het grootste netwerk van servicemonteurs en operators in Europa installeren wij uw nieuw zelfbedieningsconcept, zodat uw klanten onderweg en op hun werkplek van Starbucks® kunnen genieten. 

We Proudly Serve Starbucks™

STARBUCKS® DRANKEN OP UW WERKPLEK

From great coffee in convenient locations, to consistent, high-quality beverages and compact solutions, you can extend the We Proudly Serve Starbucks® Coffee Programme to your office locations with our premium self-serve solutions.

Van geweldige koffie op praktische locaties, tot consistente, hoogwaardige dranken en compacte oplossingen, u kunt het We Proudly Serve Starbucks® koffie concept ook uitbreiden naar uw kantoorlocaties met onze hoogwaardige zelfbedieningsoplossingen.

MEER INFO
We Proudly Serve Starbucks™

STARBUCKS® KOFFIE IS 99% ETISCH VERANTWOORDE KOFFIE

Starbucks® koffie wordt geproduceerd volgens de richtlijnen van de Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E) Practice - een betere toekomst creëren voor boeren en het milieu.

We helpen je graag