Instant koffie automaten

Snel, sneller, snelst....
Heerlijke koffie in een handomdraai!

Waarom een instant koffiemachine?

Een instant automaat is perfect voor een omgeving waar pauzes kort zijn of veel mensen tegelijkertijd een kop koffie nodig hebben. Deze automaten vergen weinig onderhoud en zijn voordelig in de aanschaf. Onze instant koffiemachines zetten in korte tijd een krachtige (oplos)koffie van hoge kwaliteit.

Wat is instant koffie eigenlijk?
Instant koffie, ook wel vriesdroog of oploskoffie genoemd, wordt verkregen door het overtollige water in de koffie bloot te stellen aan een temperatuur van -40 graden celcius.Terug gemengd met heet water, kan zo binnen een aantal seconden een kop koffie kan worden gezet. Door goed onderzoek en een continue ontwikkeling van het proces is de huidige instant koffie van hoge kwaliteit geworden. Vaak worden zelfs fijngemalen koffiebonen toegevoegd, de zogenaamde micro-grind, waardoor de smaak nauwelijks afwijkt van verse bonenkoffie.

Kom langs voor een kopje koffie

We kunnen lang en gepassioneerd over koffie praten, maar uiteindelijk gaat het om uw smaakbeleving. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Boom. Is dat voor jou iets te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

stel hier uw vraag

en wij bezorgen u graag zo snel mogelijk alle info

waar bent u naar op zoek?

maak uw keuze