Verse bonen machine

Op zoek naar vers gemalen bonenkoffie?
Met één van onze state-of-the-art bonen machines ben jij vanaf nu de barista!

Voordelen van een koffie automaat met verse bonen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de werknemers zich gelukkiger voelt op het werk door een goede kop koffie. Doordat mensen thuis en buiten de deur steeds betere koffie gewend zijn, stelt men op kantoor ook hoge eisen aan de smaak en kwaliteit van de koffie.

Met een bonenmachine zorg jij er voor dat iedereen kan genieten van een lekkere kop koffie. Bij deze zetmethode wordt elk kopje koffie vers gezet. De koffiebonen worden gemalen, waarna het hete water onder hoge druk door de aangedrukte koffie wordt geperst. Deze zettijd van een espressokoffie uit een verse bonen automaat duurt ongeveer 30 seconden.

Veel van onze bonen machines zijn volledig automatisch waarmee je in een handomdraai een heerlijke espresso, cappuccino of een latte macchiato zet.

Kom langs voor een kopje koffie

We kunnen lang en gepassioneerd over koffie praten, maar uiteindelijk gaat het om uw smaakbeleving. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Boom. Is dat voor jou iets te ver, dan komen we natuurlijk graag bij je langs. 

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

stel hier uw vraag

en wij bezorgen u graag zo snel mogelijk alle info

waar bent u naar op zoek?

maak uw keuze