miofino

Zorgvuldig geselecteerd en met liefde gebrand. Een ruime keuze aan heerlijke melanges. Verkrijgbaar als verse boon of instant met de mogelijkheid van vergaande duurzamheidscertificering. Voor ieder wat wils.

  1. Home
  2. Concepten & Vending machines
  3. Concepten
  4. Miofino

Our passion, your coffee

Zoveel mensen, zoveel smaken. Met de concepten van miofino, geniet iedereen van zijn of haar favoriete kop koffie. Waar je ook bent: op kantoor, in een universiteit of onderweg; miofino geeft je altijd een echte koffiebeleving. De koffie-experts van Selecta ontwikkelden een selectie van heerlijke miofino koffiemelanges, elk met zijn eigen smaaksensatie. miofino is ons eigen exclusieve koffiemerk. Hierdoor kunnen we deze heerlijke koffie tegen een eerlijke prijs aanbieden. Wat je wens ook is, met onze verschillende miofino concepten hebben wij de perfecte oplossing. Ontdek hieronder de vele mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit concept?
Vraag meer informatie aan!

vraag een offerte

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com ou nous appeler au 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent?

We helpen je graag