Drankautomaat

Met een Drankautomaat van Selecta ben je altijd voorzien van heerlijk gekoelde frisdranken of water. Alle drankautomaten kunnen gevuld worden met blikjes of petflessen. We hebben voor iedereen zijn favoriete drank!

Frisdrankautomaat op het werk

Ben je op zoek naar een frisdrankautomaat op het werk? Dan ben je bij Selecta aan het juist adres. Medewerkers, klanten en bezoekers willen ook wel eens iets anders dan een warme drank. Met een frisdrankautomaat op het werk bied je hen de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende en gekoelde drank. Onze zakelijke frisdrankautomaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn geschikt voor iedere locatie. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de automaten te integreren in een inbouwkast. Met onze frisdrankautomaten heeft iedereen de keuze tot alle A-merken die er op de markt te verkrijgen zijn. De mogelijkheid bestaat ook tot het aanbieden van een gezonder assortiment. Ben je benieuwd naar de prijs van een frisdrankautomaat? Bij Selecta kan je een frisdrankautomaat kopen of een frisdrankautomaat huren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De top onder de zakelijke frisdrankautomaten

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Frisdrankautomaat kopen, leasen of huren

Frisdrankautomaat kopen

Bij Selecta kan je een frisdrankautomaat kopen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op. Dan bespreken we samen de mogelijkheid om een frisdrankautomaat te kopen.

 

Frisdrankautomaat leasen/huren

Heb je niet de mogelijkheid om een frisdrankautomaat te kopen? Je kan ook een frisdrankautomaat leasen of een frisdrankautomaat huren. Neem contact met ons op en we bespreken graag of het beter is om een frisdrankautomaat te huren of een frisdrankautomaat te leasen. 

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in één van onze koffieconcepten?

We staan voor je klaar

 • Bel ons via

  +32(0)3 870 82 00

  Maandag - vrijdag        08:30 - 17:00 uur
 • E-mail

  Stuur ons een e-mail

 • Storing melden?

  Meld je storing

  We lossen het zo spoedig mogelijk op.