Koffiemachines

Of het nu gaat om een professionele koffiemachine met verse koffiebonen of een instant oplossing. Selecta heeft een ruime keuze uit koffieautomaten.

Koffiemachines voor zakelijk gebruik

Met een koffiemachine voor zakelijk gebruik van Selecta ben je verzekerd van een echte koffiebeleving. Of het nu gaat om een luxe koffiemachine in een ' Out of Home' locatie of een stijlvolle koffiemachine voor bedrijven. Onze hoogwaardige koffiemachines zijn op maat, flexibel en onbeperkt. Daardoor is er altijd een koffiemachine die past bij jouw organisatie en maken we samen van ieder koffiemoment een ware beleving.

koffiemachines met verse koffiebonen

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Alstublieft…

Segment

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Koffiemachines kopen, leasen of huren

Koffiemachine kopen

Wil je een zakelijke koffiemachine kopen? Wanneer je een koffiemachine van Selecta koopt ben je gegarandeerd van een echte koffiebeleving. Neem gerust contact met ons op en vertel ons waar je naar op zoek bent. Samen zoeken we naar de perfecte koffiemachine voor jouw organisatie.

Koffiemachine leasen

Ben je op zoek naar een goede koffiemachine voor jouw bedrijf? Bij Selecta kan je koffiemachines leasen. Een koffiemachine leasen is een perfect alternatief wanneer je niet in staat bent een koffiemachine te kopen. Wil je een koffiemachine leasen? Neem dan contact met ons op en we bekijken wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn. 

Koffiemachine huren

Laat medewerkers, bezoekers en klanten genieten van heerlijke koffie met een gehuurde koffiemachine van Selecta. Neem vrijblijvend contact met ons op als je overweegt een koffiemachine te huren. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn om een koffiemachine te huren die het beste past bij jouw wensen. 

Koffiemachines voor instantkoffie

Capsulemachines

Handleidingen

Ben je op zoek naar de handleiding van een koffiemachine die niet meer in het assortiment zit? Hier vind je het volledige overzicht.

We helpen je graag

 • Bel ons via

  +32(0)3 870 82 00

  Maandag - vrijdag        08:30 - 17:00 uur
 • E-mail

  Stuur ons een e-mail

 • Storing melden?

  Meld je storing

  We lossen het zo spoedig mogelijk op.