Snoepautomaten

Met een snoepautomaat van Selecta ben je altijd verzekerd van jouw favoriete snack. Onze snoepautomaten kunnen gevuld worden van zoete tot hartige snacks. Iedereen kiest zo zijn of haar favoriete tussendoortje om er weer tegen aan te kunnen.

Snackautomaat op het werk

Ben je op zoek naar een snackautomaat op het werk? Dan ben je bij Selecta aan het juist adres. Iedereen heeft wel eens de behoefte aan een tussendoortje op kantoor of onderweg. Met een zakelijke snackautomaat van Selecta haal je een zeer gebruiksvriendelijke machine in huis. Onze snackautomaten zijn geschikt voor iedere omgeving en het is mogelijk om ze te integreren in een inbouwkast. De snackautomaten van Selecta bieden de keuze tot alle A-merken die er op de markt te verkrijgen zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om juist gezondere alternatieven aan te bieden. Het is mogelijk om een snackautomaat te kopen of een snackautomaat te huren. Ben je geïnteresseerd in een snackautomaat op het werk? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

De top onder de zakelijke snackautomaten

Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan!

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op

Bekijk onze: Algemene voorwaarden

Snackautomaat kopen, leasen of huren

Snackautomaat kopen

Wanneer je op zoek bent naar een automaat voor tussendoortjes, dan is een snackautomaat van Selecta de juiste keuze. Je kan een snackautomaat kopen, maar we hebben eventueel ook andere mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Snackautomaat leasen/huren

Je kan ook een snackautomaat leasen of een snackautomaat huren. Hiermee hoef je niet in één keer een groot bedrag te spenderen. Wil je meer informatie? Onze experts bespreken graag of het beter is voor jouw organisatie een snackautomaat te leasen of een snackautomaat te huren.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in één van onze koffieconcepten?

We staan voor je klaar

 • Bel ons via

  +32(0)3 870 82 00

  Maandag - vrijdag        08:30 - 17:00 uur
 • E-mail

  Stuur ons een e-mail

 • Storing melden?

  Meld je storing

  We lossen het zo spoedig mogelijk op.