wps_logo
Starbucks on the go concept

Wat is We Proudly Serve Starbucks ?

We Proudly Serve Starbucks is een hoogwaardig zelfbedieningsconcept waarmee we de authentieke Starbucks ervaring aanbieden op uw werkplek en op locaties onderweg.

We Proudly Serve Starbucks is ontworpen in dezelfde herkenbare stijl als de Starbucks koffiehuizen. De koffie corner is uitgerust met diverse kwaliteitsdrankjes, die met de nieuwste Zwitserse espressotechnologie worden gezet. De corner is volledig modulair en past daardoor uitstekend in een breed scala aan openbare en zakelijke omgevingen. Dankzij Starbucks on the go genieten klanten en collega's op een nieuwe manier van heerlijke koffie, waar ze ook zijn.

Dankzij We Proudly Serve Starbucks genieten klanten en collega's op een nieuwe manier van heerlijke koffie, waar ze ook zijn.

 

 

Sectoren

Begin een gesprek en de ideeën volgen
Op kantoor
Bijpraten en samenwerken met vrienden
Op de universiteit
Tijd om uit te rusten en bij te komen
In de gezondheidszorg
Ontspan en neem even pauze
Op reis en onderweg
Geweldige films verdienen geweldige koffie
In de bioscoop
Gemak en kwaliteit voor onderweg
Op de luchthaven
00:00 / 00:00

Starbucks on the go concept video

Ondersteuning van boeren en het milieu

Sterke inzet voor ethisch verantwoorde inkoop

Ondersteuning van boeren en het milieu

Sinds de opening van de eerste Starbucks-vestiging in 1971 staat de kwaliteit van de koffie op de eerste plaats. Starbucks legt zich toe op de ethisch verantwoorde inkoop van alleen de beste Arabica-bonen, het zeer zorgvuldig branden van deze bonen en het inkopen van koffie met respect voor de plek en de mensen die het produceren. Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoorde inkoop, de ondersteuning van boeren, kredietverlening en bosbehoud om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor de boeren en onze planeet

Geïnteresseerd in dit concept?
Vraag meer informatie aan!

vraag een meer info of een offerte

Geïnteresseerd een van onze oplsossingen? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com of bellen naar 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Een selectie van koffiehuisfavorieten

Uw Starbucks-menu

Al je Starbucks favorieten, kies uit onze lekkerste dranken

Starbucks on the go biedt authentieke Starbucks dranken, gezet met versgemalen koffiebonen en een schuimlaag van verse melk. Je kunt naar eigen smaak siropen en extra espressoshots toevoegen. Je hebt keuze uit een aantal populaire Starbucks dranken op basis van de Espresso Roast (100% Fairtrade bonen) of op basis van de mildere Kenyamelange. Je kunt ook genieten van Tazo-thee, warme chocolademelk en overige specialiteiten.

Starbucks en Selecta

We hebben’s werelds favoriete koffiemerk samengebracht met Selecta, marktleider op het gebied van automaten in Europa, om dienstverlening van een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden – elke dag of met een regelmaat die bij u past. Selecta, dat beschikt over het grootste netwerk van servicemonteurs in heel Europa, installeert uw nieuwe zelfbedieningsconcept en garandeert een constante kwaliteit in elke kopje koffie. Of u nu een volledige dagelijkse service nodig hebt of een support model, een betaalmodule of betaling aan de kassa – onze flexibele programma’s passen zich aan aan uw behoeften. Daarnaast krijgt u van ons alles wat u nodig hebt om uw geweldige assortiment warme dranken te promoten.

Marketing en promotie

Marketing en promotie

Wij bieden u alles wat u nodig hebt om uw uitstekende assortiment warme dranken te promoten, waaronder merchandisingmateriaal en een kalender met seizoensdranken waarmee u interesse in nieuwe producten kunt creëren en uw verkoop kunt stimuleren.

Starbucks on the go Site Locator

Starbucks on the go Site Locator

 

Het krijgen van uw Starbucks on the go drankje onderweg is nog nooit zo makkelijk geweest. Gebruik de site locator en vind de volgende Starbucks on the go dicht bij jou.

Site Locator