Automaten

Op zoek naar een automaten? Selecta heeft voor elke organisatie een koffieautomaat naar keuze. Ook bieden we totaalconcepten met frisdrank- en snackautomaten, waterkoelers en fresh food oplossingen.

Automaten voor de werkplek

Selecta heeft een breed assortiment aan automaten voor elke werkplek. Bekijk ons aanbod koffiemachines, frisdrankautomaten, snackautomaten, waterkoelers en fresh food automaten. Met onze totaalconcepten kunnen je medewerkers, klanten en bezoekers 24/7 kunnen genieten van een heerlijke drank of snack. Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op en wel helpen je graag met het vinden van de perfecte oplossing.

Geïnteresseerd in een vending machine?
Vraag meer informatie aan!

vraag een offerte

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com ou nous appeler au 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Vending machines kopen, leasen of huren

Vending machine kopen

Wil je een zakelijke vending machine kopen? Met een vending machine van Selecta ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op wanneer je een vending machine wil kopen. We helpen je graag met het vinden van de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. 

Vending machine leasen

Ben je op zoek naar een goede vending machine voor jouw bedrijf? Bij Selecta kan je vending machines leasen. Een vending machine leasen is een perfect alternatief wanneer je de mogelijkheden niet hebt om een vending machine te kopen. Wil je een vending machine leasen? Neem contact met ons op en helpen je graag verder.

Vending machine huren

Naar koop en lease is het ook mogelijk om een vending machine te huren.Neem vrijblijvend contact met ons op als je overweegt een vending machine te huren. We bekijken samen welke vending machine het beste past bij jouw wensen.