Waterkoelers

Met een van onze water koelers weet je zeker dat medewerkers, bezoekers en klanten altijd de beschikking hebben over goed, fris water.

Waterkoeler voor bedrijven

Als je de gezondheid van medewerkers belangrijk vindt, dan moet je weten dat je hier eenvoudig aan kunt bijdragen. Niet alleen door goed, ergonomisch kantoormeubilair en een degelijke luchtdoorstroming, maar ook met iets simpels als het plaatsen van een waterkoeler op kantoor. Met een waterkoeler voor bedrijven hebben jouw medewerkers de mogelijkheid om elk gewenst moment van de dag een beker water te halen, of een flesje te vullen. Water drinken is een belangrijk onderdeel van een dag. Het voldoende consumeren van water draagt bij aan de gezondheid, en met een zakelijke waterkoeler weet jouw personeel dat het water dat ze drinken ze goed zal doen.

Contact Box Geïnteresseerd in een machine?
Vraag meer informatie aan

vraag een meer info of een offerte

Geïnteresseerd een van onze oplsossingen? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com of bellen naar 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Waterkoeler op het werk

Iedereen weet dat het belangrijk is om veel water te drinken. Er wordt zelfs aangeraden om anderhalf tot twee liter water per dag te drinken. Dit water wordt door het lichaam gebruikt om voedingsstoffen te vervoeren en afvalstoffen af te voeren. Als je niet genoeg water drinkt op een dag wordt dit proces verstoord, wat negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Met een waterkoeler op het werk worden medewerkers aangespoord om tijdens een dag genoeg te drinken. Ze tappen eenvoudig een beker fris water uit de koeler, en ook het vullen van een flesje is een klusje dat snel gedaan kan worden. Met een waterkoeler op de waterleiding is vers water altijd beschikbaar. Een speciaal ontworpen filter zorgt ervoor dat de waterkoeler met leidingwater wordt gezuiverd. Zo kan je altijd en overal genieten van heerlijk gekoeld water. Je kan een waterkoeler kopen of een waterkoeler huren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Waterkoeler kopen, leasen of huren

Waterkoeler kopen

Wanneer je voor de lange termijn denkt kan het voordeliger zijn een waterkoeler te kopen. De waterkoeler wordt dan jouw eigendom. Wil je een waterkoeler kopen? Neem gerust contact met ons op!

Waterkoeler leasen/huren

Het is eventueel ook mogelijk om een waterkoeler te leasen of een waterkoeler te huren. Ben je geïnteresseerd om een waterkoeler. Neem gerust contact met ons op en een van onze experts geeft je advies. We bekijken samen of het in jouw geval voordeliger is een waterkoeler te leasen of een waterkoeler te huren.

We staan voor je klaar